Почистващи и перилни препарати | Cleansixteen.bg
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 50лв.
Кои сме ние

Ние сме млад и ентусиазиран екип, който цели да улесни ежедневното пазаруване и сравняване на цени, на почистващи препарати предлагайки ги онлайн.

 

Пазарувайки от нас пестите време и нерви от редене на опашки и се освобождавате от носенето на тежки торби.

 

Ние забелязахме, че рядко има супермаркет или магазин  в който да има голямо разнообразие от почистващи и перилни препарати. Това е така, защото физическите магазини имат лимит на мястото, а при онлайн магазина няколко продукта са просто една допълнителна страница.

 

 Във всяка една от големите вериги липсват конкретни марки или пък нямат всички продукти на дадена марка. Ние имаме за цел да предоставим максимално разнообразие от почистващи продукти за дома,  перилни препарати, за автомобила, професионални препарати и инсектициди с високо качество осигуряващи чистота и здраве на нашите клиенти.

 

Нашите продукти са предназначени за немския, английския, гръцкия и румънския пазар

 

Винаги приемаме идеи и предложения за работа с нови клиенти с идеята да постигнем нашата цел за разнообразие от продукти на достъпни цени.

Свържете се с нас

Екипът ни е на ваше разположение от понеделник до петък, от 09:00 до 18:00 часа. Обадете ни се на 088 715 9221, пишете ни на имейл contact@cleansixteen.bg или се свържете с нас във Facebook.

 • Адрес


  София, ул. проф. Марин Големино 8
 • Имейл

  Пишете ни на:

  contact@cleansixteen.bg
 • Телефон

  Звъннете ни на:

  088 715 9221
  088 715 9221